Traplift merken

Bent u op zoek naar één of meerdere traplift merken? Er zijn verschillende leveranciers en merken op de markt beschikbaar. Omdat de zoektocht soms wat overweldigend en verwarrend kan zijn, loodsen wij u doorheen de merken met dit handige lijstje. We sommen de grote leveranciers van trapliften op, vertellen u wat meer over het specifieke merk, voor welk type trap ze modellen aanbieden enzovoort.

Maak een lijstje van uw wensen

Om te beginnen moet u nagaan wat u precies wilt en verwacht. Verkiest u een specifiek model, een merk met een toonzaal in België, of een bepaalde service? Pas wanneer u weet wat uw wensen zijn, kan u kijken welk merk hieraan tegemoet komt. Een traplift is bovendien een investering. Het gaat (levens)lang mee. Twee keer nadenken vooraleer u overgaat tot de aankoop is dus geen overbodige luxe in dit geval. Twijfelt u nog? Lees alle voordelen van een traplift in ons artikel.

Comfortlift Orona

Het merk Comfortlift Orona komt uit Waregem, waar ze ook een toonzaal hebben. Comfortlift Orona heeft meer dan vijftig jaar ervaring en gaat dus al een tijdje mee in de business. Het merk staat voor een uitstekende kwaliteit én een prima klantgerichtheid. Ze bieden een oplossing op maat. Heeft u thuis een smalle wenteltrap of een steile rechte trap? Dat is geen enkel probleem, voor iedere situatie hebben ze een geschikt model in huis. Comfortlift Orona biedt haar diensten aan in heel België.

traplift merken

Mobilae

Mobilae, de naam zegt het al, doet er alles voor om u opnieuw mobiel te maken. Voorheen ging dit merk door het leven met de naam PractiComfort. Het is een Nederlands bedrijf dat in 1992 werd opgericht. Ze noemen zichzelf de Europese mobiliteitsspecialist. Naast trapliften heeft Mobilae een bijzonder ruim aanbod aan producten, zoals scootmobielen, instapbaden, badliften enzovoort. Trapliften bekijken en uitproberen? De showroom is in Deurle.

Stannah

Stannah is een bedrijf met wortels in het Londen van 1867. Joseph Stannah begon toen met kranen en takels te leveren. Het bedrijf had succes en verwierf zo steeds meer klanten. Vandaag, vijf generaties verder, is Stannah nog steeds een familiebedrijf. Het bedrijf is met haar tijd meegegaan en gaat prat op een goede klantenservice. Ze zijn actief in meer dan 40 landen, waaronder België. Wilt u eens kijken wat ze in huis hebben? Stannah heeft een showroom in Relegem, dichtbij Brussel.

TK Elevator – TKE

Dit bedrijf was vroeger bekend als ThyssenKrupp Elevator en is nu een zelfstandige onderneming. Het is gelegen in Capelle aan den IJssel in Nederland en maakt deel uit van het grotere Duitse bedrijf ThyssenKrupp AG. Ze bieden trap-, huis-, en platformliften aan. Met meer dan 50.000 werknemers is het actief in meer dan 100 landen. Dat kan tellen. Ze bieden stijlvolle en praktische trapliften aan met de FLow2-, Comfort- en Levant-trapliften als paradepaardjes. De dichtstbijzijnde showroom die ze aanbieden is in Capelle aan den IJssel in Nederland.

Handicare

Handicare heeft een uitgebreid productassortiment. Van hoogwaardige trapliften tot hulpmiddelen voor bad, douche en toilet, scooters en rolstoelen. Wie niet meer zo mobiel is, kan hier dus terecht. Het bedrijf werd opgericht in 1889 in de provincie Noord-Holland. Het heeft geen vestiging of toonzaal in België, maar biedt haar diensten wel in ons land aan.

Welk merk heeft uw voorkeur?

Misschien hebben sommige traplift merken uw voorkeur. Toch is het altijd goed om prijzen te blijven vergelijken. Zo weet u exact waar u aan toe bent voor u deze grote investering doet.

Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend…

Otolift

Ook dit bedrijf kent een lange geschiedenis. Het startte in 1891 als een grofsmederij, en groeide uit tot, wat ze zelf zeggen, een van de grootste traplift leveranciers in de Benelux. Otolift heeft haar administratieve hoofdzetel in België. In heel het land zijn er verschillende gecertificeerde monteurs aan het werk. Ze zweren bij een 24/7 service. Wilt u de showroom bezoeken? Dan moet u eens naar Merelbeke afzakken. Daar kan u zelfs aan de hand van een VR-bril een traplift testen.

Geïnteresseerd in een tweedehandse traplift?

Schrikt de prijs van een op maat gemaakte traplift u wat af? Geen nood, daar bent u ongetwijfeld niet alleen in. Een tweedehands exemplaar is dan een goede oplossing. Dit biedt bovendien ook heel wat voordelen. Zo bespaart u met deze investering niet alleen uw benen, maar ook uw centen. U betaalt een lagere prijs voor eenzelfde kwaliteit.

Smienk trapliften

Smienk Trapliften biedt tweedehands trapliften aan in heel België en Nederland. Zowel voor rechte trappen, als trappen met één of meerdere bochten, hebben zij geschikte liften in huis. U moet dus niet vrezen dat u beperkt bent in aanbod. Bovendien ontvangt u ook bij Smienk vijf jaar garantie op een aangekochte lift. Het bedrijf werd in 2012 opgericht.

Tiptop trapliften

Tiptop trapliften zweert erbij alle liften grondig te testen en goedkeuren volgens de Europese normen (NEN-EN 8140 norm). Uw tweedehands lift is dus minstens zo veilig als een nieuw exemplaar. Ze bieden liften aan die tot vijftig procent goedkoper zijn dan de originele prijs, zo beweren ze de laagste prijs op de markt te hebben. Dat voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Ze hebben twee merken in huis: Otolift en ThyssenKrupp. Het is een Nederlands bedrijf.

Vergelijk vrijblijvend offertes van traplift merken

Bent u er nog niet uit of u een nieuw of tweedehands exemplaar wilt? Of voor welk merk u precies wilt gaan? In dat geval raden we aan bij verschillende leveranciers offertes aan te vragen. Deze zijn vrijblijvend en gratis. Zo weet u welke prijs ze vragen, wint u advies, én kan u de beste vergelijking maken.

Thumbs up!

Wij zijn blij wanneer u dat bent!

Uw review helpt anderen een goed besluit maken, uiteraard plaatsen we uw gegevens anoniem.

Wat zeggen klanten over ons?

Ik had al wel enig idee van de traplift merken en leveranciers, maar vond het toch handig om in dit overzicht te zien welke merken er in België zijn.

– Mark de G. regio Hasselt

Voor mijn vader ben ik op zoek gegaan naar een traplift voor in zijn huis. Dankzij dit artikel zag ik de bomen door het bos weer en kreeg ik een goed idee van wat er mogelijk was.

– Tom W. uit Anderlecht