Een traplift offerte aanvragen

Via onderstaand contactformulier kunt u een gratis en geheel vrijblijvende offerteaanvraag doen. Na uw offerteaanvraag ontvangt u meerdere prijsoffertes en komt u in contact met 1 of meerdere traplift installateurs.

Wij hebben ons contactformulier in 3 stappen opgedeeld. In de eerste stap vragen wij u informatie omtrent uw regio. De tweede stap gaat over de opdracht, in de derde en laatste stap vragen wij om uw contactgegevens. Na het invullen van alle gevraagde gegevens ontvangt u de gratis en vrijblijvende offerte(s).

Begin met de offerteaanvraag

De velden met een * zijn verplicht.

Stap 1. Uw regio

Stap 2. De opdrachtBinnen (prive)Buiten (openbaar)


Minder dan 130kgMeer dan 130kgAnders


1 etageMeerdere etages

Stap 3. Contactgegevens

Weer genieten van uw huis

Met een traplift verbetert u uw zelfredzaamheid in huis. Het stelt u in staat om langer in uw huidige huis te wonen en genieten. De trap is geen obstakel meer en naar boven en beneden gaan wordt weer makkelijk.

Gratis en vrijblijvend

Het doen van een offerteaanvraag via het contactformulier is gratis en geheel vrijblijvend. Nadat u de offerte(s) heeft ontvangen bent u tot niets verplicht.

Uw gegevens zijn veilig

Wij hebben onze website beveiligd middels een SSL-certificaat. Hierdoor wordt de inhoud die naar en van de website verstuurt wordt automatisch versleuteld verzonden. Uw informatie is bij ons dus in 100% veilige handen.

Ook wij zijn anti-spam

De gegevens die u in ons contactformulier invult gebruiken enkel en alleen om onze samenwerkingspartner(s) te bedienen. Wij gebruiken deze zeer zeker niet voor andere marketingsactiviteiten en hebben net zo’n hekel aan spam als uzelf.